Loppemarked
TMG loppemarked i Mårslet

Tidspunkt: 28/05/2011 10:00
Sted: P-pladsen ved OK-tanken
Arrangør: TMG håndbold

Så er der igen loppemarked i Mårslet. I 35 år har der årligt været afholdt godt, gammeldags, udendørs loppemarked i Mårslet. Loppemarkedet er kendt i hele det Østjyske - ja endda så langt væk som i Nordjylland, Sønderjylland og på Fyn.
Vi glæder os meget til at se såvel gamle som nye kunder.

Det er idrætsforeningen TMG's håndboldafdeling, som står for arrangementet, og overskuddet går til håndboldafdelingens ungdomsarbejde. Markedet åbner kl. 10.00 og slutter kl. 15.00 kun 5 timer, så der er virkelig knald på i den tid, det står på. Der vil som sædvanlig være masser af gode effekter, så der bliver mulighed for at gøre en rigtig god handel. Ud over selve loppemarkedshandelen, er der også mulighed for at få sulten og tørsten stillet, eller chance for at vinde en gris lige til fryseren. Grisen vil være at se levende hele dagen i en lille indhegning ved loppemarkedet, hvor man har mulighed for at gætte grisens vægt, og dermed vinde grisen. Vejning af grisen finder sted ca. kl. 14:30 og vinderen får direkte besked. Er man mere til blomster, så er der mulighed for at købe mange flotte udplantningsblomster til haven. For de unge og stærke, som gerne vil vise deres styrke, kan man få lov til at svinge køllen så man hører klokken ringe. Jo der er altid god festlig stemning når der er loppemarked i Mårslet.

Håndboldafdelingen håber at det bliver rigtig godt besøgt, så vi kan få en god omsætning til glæde for såvel køberne som idrætsforeningen i Mårslet.
/Jacob Lind

email