Mårslet Byfesten 2013
Se programmet her

Tidspunkt: 18/8/2013
Sted: Mårslet
Arrangør: Aktørerne i Byfesten 2013

Kl. 11.00 Friluftsgudstjeneste.

Så kan vi igen glæde os til en dejlig friluftsgudstjeneste i Bomgårdshaven .
Temaet for årets gudstjeneste er ”GLÆDENS NU”. Prædikant er sognepræst Hanne Davidsen. Det velspillende Århus Brassband vil ledsage salmesangen samt spille indlednings - og afslutningsmusik. Ved nadveren uddeles brød og vin – ikke som i kirken - men et dejligt groft landbrød og en varm sød rødvin deles ud. Efter gudstjenesten kan der købes sandwichs og pølsebrød fra Konditor Bagerens udendørs bod. Menighedsrådet står for salg af øl og vand. Så velkommen i den grønne lund.
Arrangør: Mårslet Menighedsråd
Kl. 13-15 “MaxPuls” Sted: Ved boldbanerne, Testrupvej

Crossfit (højintensitets styrke- og motionstræning)
Forhindringsbaner på tid for 3-6 årige og 7-11 årige
Spinning for begyndere
Zumba -
Intro til fitnesstræning
Åbent hus i petanque
Al deltagelse er gratis
Tilmelding foregår i Bomgårdshaven lørdag ved kræmmermarkedet eller direkte på stadion søndag.
Arrangør: TMG motion, volley, basketball, petanque og gymnastikKl. 14.00 Omegnstur i festugen. Turen starter ved Mårslet Kirkes parkeringsplads

I lighed med sidste år vil de traditionsrige byvandringer, som arrangeres af Mårslet Sogns Lokalhistoriske Forening, bestå af en lille bustur til seværdigheder i Mårslets interessante omegn. Turen i år vil gå til Malling Kirke og Odder Museum.
Guider på turen vil være Jørgen Thorendahl og Jørgen Kraglund.
For at undgå, at nogle af buspassagerene får hjemve på turen, vil der være mulighed for at synge med på Ingerlise Wendlands dejlige Mårslet-sang, som hun har skrevet til melodien ”Venner, ser på Danmarks kort”. Man vil ligeledes under besøget på Odder museum kunne købe kaffe med kage fra en af byens bedste bagere og nyde en smagsprøve udført af medlemmer fra Mårslet Brændevinslaug lavet af den fineste brændevin.
Så vil det jo være nærliggende at gå ind på museet og se landets ældste brændevinstøj.
Busbilletten koster 60 kr., som også dækker entreen til museet. Kaffe med kage koster 40 kr. som skal bestilles i forvejen. Tilmelding senest onsdag den 14. august til Anne Marie Dalsgaard, tlf.: 40 34 98 38 mail: annemarie.dm@gmail.com eller Ingerlise Wendland, tlf.: 86 29 26 80 mail: wendland@mail.dk

Kl. 16.00 CIRKUS KRONE. Familieforestilling på boldbanerne ved skolen.

Vil du have en forsmag så klik ind på denne hjemmeside: link
Dette arrangement med CIRKUS KRONE er det sidste programsatte dette år.

link