Søren Gemmer Quartet
på Testrup

Tidspunkt: 30/10/2013 19:30
Sted: Testrup Højskole, musikhuset
Arrangør: Testrup Højskoles Musikforening

– klassisk klaverlitteratur og moderne jazz.

Søren Gemmer Quartet udfolder sig med udgangspunkt i kompositioner af den unge dansk pianist og komponist Søren Gemmer, hvis spillestil bygger på både den klassiske klaverlitteratur og den moderne jazz, krydret med en forkærlighed for analoge synthesizers og indie-rock. I februar 2013 udgav han sit debutalbum ”At First” på det navnkundige pladeselskab ILK.

Med sig på både album og koncerter har han den finske kontrabassist Tapani Toivanen, som har opnået anerkendelse for sit arbejde med Joona Toivanen Trio, der har en omfattende liveaktivitet på den europæiske jazzscene og udgivelser på EMI Blue Note og CAM Jazz på samvittigheden. Guitaristen Per Møllehøj og trommeslageren Andreas Fryland er kendte på den danske jazzscene for deres alsidige og distinkte spil.

Modtagelsen af debutalbummet At First fra danske og udenlandske jazzblogs og -radioer har siden udgivelsen været overvældende, med en stribe af yderst positive anmeldelser og omtale og airplay på radiostationer i Danmark, Canada, Frankrig, Australien, USA og Belgien.

Line-up: Søren Gemmer (p), Tapani Toivanen (b), Per Møllehøj (g), Andreas Fryland (dr)
-------------------------------------------------
Entré kr. 100,- incl. kaffebord.
Medlemmer af Testrup Højskoles Skolekreds/Musikforening/Elevforening kr. 50,-
Du kan melde dig ind i Skolekredsen/Musikforeningen (kr. 150,- årligt) ved at kontakte højskolens kontor.

link