Vi holder Mårslet ren!
søndag formiddag

Tidspunkt: 27/04/2014 10:00
Sted: Butikstorvet
Arrangør: HoldMårsletRen

Søndag, den 27. april gør vi igen Mårslet renere at bo i. Vi starter kl. 10.00 på byens torv mellem Superbrugsen og Bageren med rundstykker sponseret af byens bager. Der er kaffe og the til de voksne og Brugsen har sørget for lidt til børnene.
Vi plejer at være mange mårslettere - omkring 40 personer i alle aldre. Du er garanteret samvær med hyggelige mennesker og vil være med til at gøre en forskel til fordel for Mårslet.
Det er en årelang tradition, at vi samler affald i Mårslet en forårsdag, og vi har flyttet dagen til samme dag, som Danmarks Naturfredningsforening har arrangeret affaldsindsamling, så hele Danmark har fokus på affald og bedre miljø denne dag.
Efter en kort instruktion, hvor vort nære lokalområde deles op, kan du selv bestemme, hvor du vil lægge din indsats. Vi har store gennemsigtige affaldsposer, trafikveste og handsker til alle. Vi har også mange gribetænger, men tag selv en med hvis du har en. Der kommer folk rundt i bil med trailer og samler affaldssækkene ind, så du skal ikke slæbe rundt på affaldet ret længe.
Efter endt affaldsindsamling - dog senest kl. 11.45 mødes vi igen og slutter af øl og vand, sponseret af Superbrugsen.
Har du spørgsmål inden da, er du altid velkommen til at ringe til Jørgen Brandt 2979 0264.

link email