Jazz- og Gospelkoncert
i Mårslet Kirke

Tidspunkt: 17/01/2016 16:00
Sted: Mårslet Kirke
Arrangør: Mårslet Kirke

”Grarup-Steen-Vinding” - En rejse rundt i spirituals, jazz, salmer, blues og gospel.
Med stor kærlighed og respekt for musikken, historien, udtrykket, samt kirkerummet og dets akustik, præsenteres en stemningsfuld koncert som stemmer sindet til andagt og tager tilhøreren en tur med ud i de mere ekspressive hjørner af den udtryksmæssige skala.
Undervejs bliver publikum inddraget i gospel-fællessang.

Margrete Grarup har gennem de sidste 25 år sunget blues, spirituals, gospel og jazz i et utal af sammenhænge, og er blandt kendere beundret for et både kraftfuldt og nuanceret udtryk.
Hun underviser i sang på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg og på Aalborg Teater.

Uffe Steen er kendt for sin unikke teknik og sit indfølte og medrivende spil. Han har i sin lange karriere spillet med et stort antal anerkendte jazz- og bluesnavne, og har medvirket på over 60 udgivelser som solist og sideman. Han har udgivet flere lærebøger i guitarspil, og underviser på Jysk Musikkonservatorium i Aarhus.

Mads Vinding - jazzbassist i verdensklasse med over 600 pladeudgivelser bag sig. Han har spillet med næsten alle, der er værd at nævne, bl.a. Herbie Hancock, Dizzy Gillespie, Quincy Jones, Dexter Gordon, Ben Webster, Wayne Shorter, Stan Getz, Chet Baker, Dee Dee Bridgewater, Dollar Brand - og har modtaget et hav af jazzpriser. Han har spillet over det meste af verden, desuden produceret plader og skrevet filmmusik.

Dørene åbnes fra kl. 15.30, og entréen er kr. 75,-.

Se et billede af Grarup, Steen og Vinding via dette link

link