FilmCafé
Med Kjeld Holm

Tidspunkt: 26/10/2016 19:30
Sted: Sognehuset
Arrangør: Mårslet Kirke

Efter sidste års succes med portrætfilmen "BECH" er den mårsletske kunstnerduo ”apperaat” – bestående af Tam Vibberstoft og Niels Gade – aktuel med endnu en portrætfilm. Denne gang dog ikke om en lokal Mårsletter, men om biskop emeritus, Kjeld Holm, der har sat så meget aftryk på kirken, jobbet og området.

Filmen ”Biskop Emeritus Kjeld Holm om Kjeld Holm” havde premiere på Dokk1 i januar 2016, og på grund af den store tilslutning blev det til en ekstravisning samme sted 1 måned senere.

Filmen er et tilbageblik og en fortælling om Kjeld Holms liv indtil nu. Fra eftertænksomt enebarn i den lille mejeribestyrerfamilien i Diernæs i Sønderjylland, over den glade studentertid i Aarhus, til at bestride et af de fornemste kirkelige embeder i Danmark.

Kjeld Holm kommer omkring venskaberne med bl.a. Sløk og Tage Skou-Hansen, og vi bliver heller ikke snydt for Kjeld Holms ord om kærlighed til fodbold i almindelighed og til AGF i særdeleshed.

Filmen er rundhåndet krydret med anskuelser, betragtninger, citater og ikke mindst anekdoter fra et spændende liv blandt familie, venner og fjender, kendte og ukendte, høj som lav. Alle har de været en del af Kjeld Holms liv.

Ved aftenens arrangement vil både Kjeld Holm og kunstnerduoen være til stede og besvare spørgsmål fra de tilstedeværende.

Se traileren her: link

Entré kr. 50,- incl. kaffe/te/kage.

Læs mere om arrangementet via dette

link