Hold Mårslet Ren
2. april 2017 gør vi igen

Tidspunkt: 2/04/2017 10:00
Sted: Butikstorvet v Superbrugsen
Arrangør: Fællesrådet

Søndag, den 2. april kl. 10.00 starter vi med rundstykker, sponseret af Superbrugsen.
Alle vil naturligvis gerne bo i et pænt og rent område. Derfor gentager vi traditionen for 19. gang.
Vi plejer at være mange mårslettere - omkring 40 - 50 personer i alle aldre. Har du ikke deltaget før, så møder du bare op på byens torv. Du er garanteret samvær med hyggelige mennesker, der også vil være med til at gøre en forskel til fordel for Mårslet. Du er meget velkommen.
Efter en kort instruktion, hvor vort nære lokalområde deles op, kan du selv bestemme, i hvilket område du vil lægge din indsats. Vi har store gennemsigtige affaldsposer, men har du en trafikvest og havehandsker, så tag disse med.
I øvrigt henviser vi til www.renbyaarhus.dk Det er en inspirerende og positiv hjemmeside. Renbyaarhus.dk er et fantastisk projekt, som også støtter lokale initiativer, som vores her i Mårslet. I år har vi formentlig gribetænger til alle deltagere, takket være projektet.
- Det er drønirriterende, og det føles uretfærdigt at samle op efter andre, men det giver faktisk en vigtig læring til de børn, der deltager. De får en god adfærd og det smitter af på andre. Det skaber gode ambassadører, der ved hvordan man opfører sig i naturen.
Efter endt affaldsindsamling - dog senest kl. 11.45 mødes vi igen og slutter af med øl og vand, sponseret af Superbrugsen. Har du spørgsmål inden da, er du altid velkommen til at ringe til Jørgen Brandt 2979 0264.

På gensyn på byens torv, søndag, den 2. april kl. 10.00.
Initiativtagerne til Hold-Mårslet- Ren

email