SangCafé med Willy Egmose
i Sognehuset

Tidspunkt: 21/03/2017 19:00
Sted: Mårslet Sognehus, Obstrupvej 4A
Arrangør: Mårslet Kirke

Willy Egmose, født 1944, er særdeles velkendt i både kirkelige kredse såvel som jazzkredse. Han er født blind og fik en uddannelse som klaverstemmer og kirkemusikalsk eksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. I hele 46 år var han organist og korleder ved Skjern kirke og er tidligere leder af Skjern Pigekor. Udover sit kirkelige virke er Willy Egmose en særdeles aktiv jazzpianist sammen med sin ”Willy Egmose Trio”. Desuden foredragsholder, hvor han ofte taler om brugen af rytmisk musik i kirken, hvilket han er en stor fortaler for.

Willy Egmose har komponeret talrige salmemelodier. To af dem har fundet vej til salmebogen: ”Gud, vi er i gode hænder” og ”Menneske, din egen magt”. Derudover har han komponeret et utal af korsatser for lige stemmer, hvilket bl.a. Mårslet Kirkes Pigekor nyder godt af.

Af udgivelser må fremhæves ”Salmer og sange i skole og kirke” (2000) og ”Salmer og sange i skole og kirke 2” (2010), som har Willy Egmose som medredaktør. Mårslet Kirkes Pigekor medvirker under ledelse af Pia Labohn med et par sange af aftenens gæst.

Der er gratis adgang til denne SangCafé . Kom glad og få smurt stemmebåndene :-)

link