Emil de Waal - på Testrup
...

Tidspunkt: 9/11/2005 19:30
Sted: Testrup Højskole
Arrangør: Testrup Højskoles Musikforening

Sådan skrev anmelderne: ''Danmarks måske mest arbejdsomme trommeslager er gået en størrelse op, og har udgivet sit første album som soloartist. 9 lydstykker vokser ud af den plane lydflades hvide støj, bliver et mere markant relief, forsvinder hvor de kom fra og dukker op igen med andre. Nogle gange simple, nærmest banale, melodier, indtil man er ganske udkørt af nye indtryk.
Pladen er en sælsom, men lykkelig, blanding af en meget rå lyd og en mere klassisk forfinet tone med instrumenter og elektronik i begge ringhjørner. Den er overvejende bygget op omkring de Waals trommer, som både den vigtigste part af rytmesektionen, og som selvstændigt instrument.
'Plus' er interessant, entutiastisk, kompliceret, stram og utrolig spændstig. Den er hverken tynget af berøringsangst mellem genrer, fantasiløshed eller kedelige B-stykker og det er en pligt at høre Plus mindst én gang. Det er tilmed tilladt, at p.... bare en anelse i bukserne, i ærefrygt over kombinationen af en så både cool og fyldig udgivelse.''
--------------------------------------------------------
Musikforeningens arrangementer: Entré kr. 50,-
Medlemmer af Testrup Højskoles Skolekreds/Elevforening og Musikforening - 30 kr.
Medlemskab af Musikforeningen (kr. 50,- årl.) tegnes i forbindelse med musikarrangementerne.

link