Niels Skousen
- på Testrup

Tidspunkt: 17/01/2007 20:00
Sted: Testrup Højskole
Arrangør: Testrup Højskoles Musikforening

Niels Skousen er nok kendt af de fleste, lige fra hans deltagelse i gruppen Young Flowers (1969), over hippiebandet "Skousen & Ingemann", samarbejde med Sebastian og mange andre. Han er kendt som en engageret samfundskritiker og har også været at finde på de skrå brædder i stadigt stigende omfang, fra ca. 1980.
Han fik gedigne roller på både større og mindre københavnske teatre og ofte i skurkerollefaget og i stigende grad også roller på TV og på film. På TV fik han et folkeligt gennembrud som landmanden Axel Andersen i TV-føljetonen "Landsbyen" og i de danske spillefilm har han bl.a. haft rollen som professor i "At kende sandheden". I 2002 fik han et comeback som rockmusiker efter en pause på 20 år, da han udsendte albummet "Dobbeltsyn" i et samarbejde med den unge musiker Nikolaj Nørlund. Han modtog i den anledning en række priser, bl.a. de danske rockkritikeres Steppeulv-pris.

--------------------------------------------------------
Musikforeningens arrangementer: Entré kr. 50,-
Medlemmer af Testrup Højskoles Skolekreds/Elevforening og Musikforening - 30 kr.
Medlemskab af Musikforeningen (kr. 50,- årl.) tegnes i forbindelse med musikarrangementerne.
OBS! Der er forhøjede billetpriser til dette arrangement og billetter skal forudbestilles, betales og afhentes på Højskolen.
(opdateres)