Mårslet Fritidssport
et tilbud til 4. - 6. kl.

Tidspunkt: 27/08/2007 17:00
Sted: Skolens C-hus
Arrangør: TMG og DGI

Informationsmøde: Mårslet Fritidssport - idræt for sjov
er et nyt pasningstilbud til børn i 4.-6.klasse, der starter i samarbejde med TMG og DGI den 1. oktober.

Alle kan være med. Det er sport, leg og bevægelse på nye måder. Kendte sportsaktiviteter blandes med alt muligt andet. Kun fantasien sætter grænser.

Eleverne møder efter skoletid i Halhuset, hvorfra aktiviteterne udgår frem til kl. 16 (fredag 15.30). Mårslet Fritidssport ledes af en uddannet pædagog med speciale i idræt og sundhed og med erfaring fra arbejde i fritidshjem.

Det koster 650 kr. om måneden at være med. Der er 25 pladser i tilbuddet. Man tilmelder sig for 3 måneder ad gangen. Kammerater kan være med på besøg med en klippekortordning.

Kom til informationsmødet mandag den 27. august kl. 17:00 i C-huset på skolen. Her vil den daglige leder, Peter, præsentere sig selv, erfaringer fra andre fritidssport-ordninger blive bragt videre, og planerne i Mårslet lagt frem. Tilmeldingsblanketter er uddelt i skolen og skal afleveres senest den 29. august til klasselæreren.

Vil du vide mere om Mårslet Fritidssport er du velkommen til at kontakte Stefan Brendstrup, tlf. 8629 2212/2448 6993. Læs også mere om projektet her: link
Via linket nedenfor kan du få en brochure om projektet. (Kræver at det gratis program Adobe Acrobat Reader er installeret på din PC. Det kan hentes her: link ).

link