Mårslet Byfest
Program for lørdag

Tidspunkt: 16/8/2008
Sted: Mårslet
Arrangør: Byfestudvalget

Kl. 09.00 - 15.00 Byfestens store kræmmermarked i Bomgårdshaven.
Her er stedet , hvor mårsletterne mødes. Morgenkaffebord med rundstykker og kaffe til rimelige priser, og så en byfestdram til at vågne op på.
Kræmmermarkedet for os alle. Børn, voksne, naboer og venner. Vi bør alle møde op i Bomgårdshaven denne sensommer lørdag.
Markedsboder, Kajs billedskole for børn, Mårslet Kunstskole, de blå og grønne spejdere viser deres forskellige spejderaktiviteter.
Her kommer MultiHalprojektet med deres plancher, Bridgeklubben og mange andre.
Arrangør: Mårslet Juletræslaug.

Kl. 15.00 Mårslet Run & Walk 2008 - byen rundt for alle.
Ruter på 5 og 10 kilometer. Start og mål ved HalHuset.
Tilmelding i Bomgårdshaven under kræmmermarkedet mellem kl. 9 og 13 samt ved HalHuset fra kl. 14.00.
Pris: Gratis for børn 0 -14 år, incl. medaljer til de første 200 børn over mållinien. Voksne mellem 15 og 100 år 25 kr. (5 kr. går også i år til Multihalprojektet.)
Gratis T-shirt til de første 300 tilmeldte, så længe størrelser haves.
Der er væskedepoter i start/mål området og på ruten ved 3,5 km (vandværket). I målområdet er der endvidere frugt til rådighed.
Masser af sponsorpræmier udtrækkes på løbenumrene.

Kl. 15.30 Taverna stemning i Byfesten.
OK-tanken / Bomgårdshaven. Stedet hvor byens borgere spiser byfestmenuen. Taverna-stemning med musik, vin, fadøl og kulørte lamper. Ole "Bykok" står for det kulinariske over grillen.
Baren åbnes og grillen tændes kl. 16.30, og fra klokken 17 serveres en lille forret, som kan nydes inden grillen er helt klar.
Da vi de tidligere år hurtigt har haft "udsolgt" af borde/bænke, opfordrer vi gæsterne til at medbringe borde/stole/og picnic udstyr.
Arrangør: TMG Fodboldens Venner.

email