Ny bager i Mårslet -
8/1/2002

Bagermester Finn Pedersen, der har drevet Mårslet Bageri siden november 1968, har valgt at gå på efterløn.
Vores nye bagermester i Mårslet , Flemming Jepsen, har i godt 5 år arbejdet hos Finn, er 35 år og har godt 19 års erfaring i branchen. Flemming kommer til at drive forretningen sammen med sin hustru Birgitte Vestergaard, som oprindelig er uddannet som social- og sundhesmedhjælper. Birgitte har i et stykke tid arbejdet i forretningen og skal også deltage i arbejdet i postafdelingen.
Privat bor Flemming og Birgit i Kolt med deres 2 børn Cecilie på 11 og Marcus på 7.
Mårslet Bageri har i mange år leveret brød til Metro og campingpladser, hvilket vil fortsætte som hidtil.
Finn Pedersen har været bagermester i Mårslet siden 1968. Han startede i ejendommen Hørretvej 26, på hjørnet af Hørretvej/Langballevej, og flyttede senere til lokalerne på Butikstorvet ved Brugsen.
Finn og hans kone Kirsten har solgt deres villa på Langballevænget og flytter snart i en ældre, hyggelig ejendom fra 1722 i Fensten mellem Gylling og Hou.
Finn glæder sig til at få tid til lystfiskeri fra såvel strand som båd, og tid til at tage sig af hus og den store have. Finn har været glad for de mange år i Mårslet og vil forsat komme til byen bl.a. til motionsgymnastik som han har gået til i mange år.
Kirsten fortsætter nogle år endnu som lærer på Sprogcentret i Århus.
Flemming Jepsen har nogle ideer til nye former for både brød, kager og rundstykker m.v. og vil køre med nogle weekendtilbud med rundstykker og morgenbrød, og måske vil Flemming komme med nogle gode "Brownies" som han er specialist i .
I anledning af forretningsoverdragelsen er der reception på Hørretvej 8 fredag den 11.januar fra kl. 16.00 19.00.