"Smiley" til den nye bager
13/1/2002

Byens nye bagermester, Flemming Jepsen, kom flot fra start, efter besøg fra Levnedsmiddelkontrollen i den forgangne uge.
Efter at have bedømt de mange tiltag, som bagermesteren allerede har gjort – og som der er planlagt til gennemførelse i den kommende tid, tildeltes bageriet den højeste karakter i hver enkelt kontrol, hvilket præmieres med en bredt smilende ’Smiley’ til ophængning i butikken. Flemming Jepsen lægger ikke skjul på, at han er både stolt og glad over resultatet, der skyldes en kraftig ekstraindsats fra bagermesterparret i den første tid efter overtagelsen. "Men det duer ikke at hvile på laurbærrene," udtaler Flemming Jepsen, "det gælder om at holde standarden høj, så vi kan bevare de gode resultater - også ved kommende kontrolbesøg."
Levnedsmiddel- eller fødevarekontrollen skal undersøge, om virksomhederne overholder Levnedsmiddelloven – og checker ved deres besøg især de hygiejniske forhold, råvarer, tilsætningsstoffer omkring virksomhedens fremstilling, salg og opbevaring af fødevarer.