De skal blive -
21/1/2002

Allerede fra første færd har det ligget i kortene, at de grønne guider i Danmark - ej ej heller dem i Århus syd - skulle regne med for tid og evighed at være hverken helt eller delvist finansieret af MIljøministeriet.
Med den nye regering er der skabt klarhed: Når den nuværende bevilling til guiderne er udløbet, så er der ikke mere national finansiering.
Men det er bestemt ikke ensbetydende med, at Århus syd mister sine grønne guider, primært Henrik Bojsen og Birte Buhl. Det har hele tiden været meningen, at kommunerne skulle overtage en større del af finansieringen, og/eller at guiderne skulle bruge en del af deres tid på indtægtsgivende aktiviteter. Og i styregruppen bag de grønne guider i Århus syd er man derfor allerede godt i gang med at vurdere tiltag, som kan være med til at sikre guidernes fortsatte eksistens. Det skriver formanden for styregruppen, Jørgen Brandt Andersen, til Mårslet-webben. Læs mere her - også hvordan du kan gå hen, fx vedr. nogle af de projekter, guiderne allerede har gennemført - eller med gode idéer til nye.

link