Kampvalg til Fællesrådet -
1/2/2002

Der bliver kampvalg til posten som formand for Fællesrådet. Kandidat nr. to har nemlig netop meddekt sit kandidatur. Det er Anne Worm, som er indstillet af revygruppen 105g blandet, hvor Anne Worm har været aktiv i flere år.
Anne Worm begrunder sin beslutning:
"Jeg har nu tjent i byen i små tre år som koordinator for projektet "Mårslet…fra væreby til leveby". Tre spændende år, hvor jeg har haft kontakt med mange af byens aktive, indenfor eller på tværs af de eksisterende foreninger og institutioner.
Jeg har lært meget om, hvordan byen fungerer, og har fået et omfattende netværk.
Det kunne jeg selvfølgelig pakke ned i lommen og tage min gode hat og gå, men da mit engagement i byens ve og vel ikke er blevet mindre gennem årene, tværtimod, kan jeg vælge at blive ved med at bruge viden og netværk til gavn for byen. Det er det jeg, efter pres fra velmenende personer, har besluttet at gøre ved at tilbyde mig som Fællesrådsformand / kvinde.
Mårslet og omegn er et godt sted at bo og leve. Der er mange ildsjæle, der har gang i projekter til gavn for byen. Vi skal bevare de gode ting og være åbne og lydhøre overfor nye, så Mårslet kan udvikle sig og vedblive at være attraktivt sted at leve for alle aldersgrupper."