"Frock Amok" - Kæmpe Fuga Rockshow i kantinen
26/10/2003

Kom og oplev 4 bands på scenen i kantinen, når FUGA - Foreningen for Unge og Gamle Amatørmusikere i Mårslet - slår dørene op til et overflødighedshorn af musik - lørdag den 8. november kl. 20:00

"What’s that Sound", verdensberømte i Mårslet - og for den sags skyld i resten af Danmark. Bandet har varmet op for Dr. Hook i KB-Hallen, har i Århus spillet på Train, Vox Hall, Fatter Eskil m.fl. - og på lille Vega i København.
Melodisk rock i høj klasse.

"Inuit Feet" - Repræsentant for den frodige, grønlandske rock. Inuit, der er flertal af inuk - menneske - er den betegnelse, den indfødte befolkning i det polare område helst bruger om sig selv - men det er i Danmark, for et primært dansk publikum, at Inuit Feet kører den hjem.

"Topidyl" er til at danse efter - gode gedigne kopier af numre fra Robbie Williams, Abba, Roxette, Alanis Morissette, Danse Orkesteret, Toto og Gnags.

"Debut", der spiller melodisk rock/pop - har været opvarmning for Carpark North - har spillet på Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg - og har desuden indspillet flere demoer.

Så der bliver rige muligheder for at "kysse frøen" når showet køres af den 8. november.

Entréen er så lav som 25 kroner.

NB! Se den flotte FUGA-plakat ved at klikke på det understregede link.

/FUGA

link email