Musikcafé i HalHuset
16/2/2002

Musikforeningen FUGA og HalHuset har indgået et samarbejde med henblik på at skabe et musikalsk forum i byen. Planen er et månedligt arrangement, hvor op til to bands pr. gang med tilknytning til FUGA stiller op ganske gratis.
Den første cafe løber af stabelen fredag d. 22/2, fra kl. 19:30 - 23:00.
Det første indslag denne aften er bandet "What's that sound" fra ca. kl. 20:00. "What's that sound" er et velspillende rock band med rødder i Mårslet (bl.a. med Søren Petersen og Nikolaj Jensen) og Solbjerg. Bandet har eksisteret i mange år, men er nu for alvor ved at slå sit navn fast. De komponerer selv deres egne numre! Stilen er modent melodisk rock og passer godt ind i Halhusets atmosfære - de er afgjort en fredag aften værd!
Aftenes andet indslag, ca. kl. 21:30, leveres af ingen ringere end Rune
stenholm Jacobsen alias Cornelis Vreeswijk. Nogle husker ham måske fra Mårslet Musikfestival sidste år, hvor han leverede en fantastisk intim koncert. Han har faktisk siden festivalen været ret efterspurgt, så her er altså chancen for at høre ham. Til dem, der ikke kender Cornelis Vreeswijk, kan jeg fortælle at han var en meget populær (hvilket han stadigvæk er) svensk protest- og visesanger. Han har bl.a. lavet hittet "Veronica", som de fleste nok kender. Rune er fantastisk til at gengive den stemning der er omkring visesangen, og man kan ikke andet end at blive grebet! Som en ekstra bonus kan vi på premiereaftenen præsentere en ny måneds kustner på HalHusets vægge (hvem det bliver må du selv komme og se) og sidst, men ikke mindst, kan vi oven i hatten tilbyde underholdning med folk fra revyforeningen 105 gr blandet.
Kom og vær med til alle tiders kulturaften. Mona vil selvfølgelig stå for serveringen, og det er som altid til billige penge.