Dobbelt DM-bronze
11/3/2002

Som amtsmestre i såvel A-rækken (0.-10. kl.) som B-rækken (0.-7.kl.) stillede Mårslet Skoleskak med to hold til Danmarksmesterskaberne for hold den 8.-10. marts i Gislinge ved Holbæk.
Normalt tager det 5-6 år at bygge et nyt hold op, men Mårslet kom igen til medaljer i år denne gang bronze.
De dobbelte Danmarksmestre i B-rækken (2000 og 2001) var blevet delt og de ældste skakspillere, brødrene Sune og Mikkel Sørensen, Anders Kjærgaard og Jens Hundevadt debuterede i A-rækken. Efter 3. runde lørdag middag lå Mårslet som nummer 4, men efter 5. og dermed næstsidste runde lå Mårslet med 16 point som nummer 2 efter fynske Giersinge Realskole, der også vandt samlet med 21½ point. Haderslev Realskole fik desværre for Mårslet flest point i sidste runde og sluttede med 19 point mod Mårslets 18½.
Foruden bronzemedaljerne til Mårslet A-række hold, delte Anders Kjærgaard en præmie for den bedste individuelle topscore som bedste 3. bræt.
B-gruppen havde Jens Olaf Fogh som 1. bræt, der med en topscore på 5½ point suverænt lå foran de øvrige ni 1. bræt-spillere. Veteranerne Peter Grove, Matias Bøje, Ruben Nielsen og Aske Stubsgaard var med for Mårslet igen. DM-debutanterne Mads Kring, Sebastian Buchardt, Nikolaj Jenner og brødrene Michael og Allan Madsen kom alle i kamp og fik alle sejre og bidrog dermed til den samlede slutstilling.
Læs mere på skoleskakkens egen side.

link