Frisør kom godt fra start -
16/11/2003

Mårslets nye frisør, Malene Gisselmann, er blevet godt modtaget i byen. Hun åbnede salon 1. november, og kun ganske få dage efter kunne hun melde om fuldt bookede dage:
"Her har været fyldt med kunder", konstaterer hun lettet.
Salonen har fået navnet "Tryllespejlet". Den er åbnet i Esther Lystbæks tidligere solcenter på Præstegårdsvej 6.
25-årige Malene Gisselmann og hendes kæreste har købt huset og regner med at flytte ind omkring jul. De overtog det lokale, hvor salonen er indrettet, 1. september, og resten af huset 1. oktober.
Malene Gisselmann er uddannet i 2000 i Klippestudiet i Beder, hvor hun også er vokset op. Hun har siden arbejdet bl.a. hos Frisør Træholt i Viby og Innovation Haircut i det indre Århus. Hun er vant til at klippe både børn og voksne og både mænd og kvinder.
Hvorfor slår du dig ned i Mårslet?
"Her var ingen salon i forvejen. I de andre byer rundt omkring er der flere saloner, så vi fandt frem til, at her skulle der være en chance."
Der ér faktisk én frisør mere i Mårslet. I eftersommeren åbnede Yvonne Bach "rullende forretning", dvs at hun ordner hår hjemme hos kunderne. Men Yvonne Bach og Malene Gisselmann er gamle og stadig gode kolleger og udnytter de nye muligheder til bl.a. at ordne hår på hinanden.