70 gjorde rent i Mårslet -
8/4/2002

I flot solskinsvejr samledes igen i år - for 4. gang - en stor gruppe arbejdsivrige mårslettere for at tage fat på dagens arbejde med at samle affald sammen på de 7 ruter samt vaske de skilte, man måtte komme forbi.
Ved dagens start var 55 mennesker mødt frem. Flere kom til og vores skøn er, at der ialt var fremmødt ca. 70 børn og voksne for at deltage. Der blev bl.a. samlet, pap, papir, flasker, dåser, plastic, metal, et stort stykke af en gammel bil o.a.småting. En ret ny ulåst damecykel - grå citybike - blev også fundet på en rute. Vi håber, at den rette ejer vil melde sig.hos parkvæsenet.
Flemming Kristiansen havde traditionen tro stillet plads til rådighed for skraldet, denne gang blev der også gjort et ihærdigt forsøg på at sortere det hjembragte affald. Meldingen fra grupperne var, at der er mindre skidt og skrald end de første år, der blev samlet.
Ved indsamlingens start havde en familie været ude med et opslag om en forsvundet cykel. Grupperne blev opfordret til at kigge godt efter på turen og efter en halv times indsamling på Obstupvej blev cyklen fundet og ejermanden kontaktet. Han blev utrolig glad og lovede at levere en kasse øl i findeløn.
Efter strabadserne nød mange en øl eller sodavand på terrassen ved Parkvæsenet. Inden vi gik hver til sit og egne gøremål udtalte formanden for Folketingets Miljøudvalg Eivind Wesselbo sin beundring for det meget fine fremmøde og deltagelse i denne rengøringsdag. Eivind Wesselbo lovede at ville være med igen til næste år.