Naturvejleder starter lørdag
11/4/2002

Naturvejleder Jan Kjærgaard åbner det første kursus for Naturpatruljer med et inspirerende fordrag om natur og oplevelse. Det sker lørdag d. 13. april kl. 10 i kantinen på Mårslet Skole. Cirka en halv time tager den gode peptalk, som alle Mårslettere er velkomne til at deltage i. Derefter tager Jak Kjærgaard børnene med på en gåtur p de grønne områder omkring skolen for at se, hvad man kan finde der. De øvrige naturpatruljer bliver klædt på til deres opgave gennem workshops og oplæg om naturkendskab, fotografering og brug af Internettet.
Naturpatruljer i lokalområde 8320 Mårslet er et samarbejdsprojekt mellem Miljøgruppen under Mårslet Fællesråd og Naturforvaltningen under Århus Kommune. Over 80 aktive borgere i Mårslet har meldt sig under fanerne og skal frem til og med november måned undersøge et tildelt naturområde, der ligger nær byen. Bl.a. 2 skoleklasser fra Mårslet Skole har meldt sig og de tre kurser for patruljemedlemmerne skal finde sted på netop skolen.
Selvom de tilmeldte er fordelt i grupper er der for interesserede stadigvæk mulighed for at melde sig til projektet . Det sker til formanden for Miljøgruppen Else Marie Hulemose på tlf. 86 29 33 51 eller mail hulemose@get2net.dk . Øvrige Mårslettere eller andre interesserede har mulighed for at følge projektet på hjemmesiden der kan findes via adressen www.maarslet.net . Eller man kan komme og høre Jan Kjærgaards spændende start på kursusdagen på lørdag d. 13-4 kl. 10 i Mårslet Skoles kantine. Jan Kjærgaards foredrag er arrangeret i samarbejde med FO-Århus og støttes med midler fra 10%-puljen.

link