Brændevinslauget gør resultatet op:
30/11/2003

En bemanding på 2 personer det meste af åbningstiden - på Laugets stand i SuperBrugsen fra fredag kl. 10:00 til søndag kl. 16:00 - har givet pote: Lauget har solgt omkring 200 krydderposer - hovedsagelig Julesnaps og Jagtbitter.
Lauget har mange forskellige blandinger til salg - men langt de fleste af de solgte krydderposer i weekenden er netop Julesnapsen og Jagtbitteren, som man har kunnet nyde en lille smagsprøve på. Nogle har foretrukket Julesnapsen, andre har sværget til Jagtbitteren - målet er netop, at der skal være noget for enhver smag.
Samtidig har snapsen aldrig været billigere. Takket være de nye, lavere afgifter - og dertil en klækkelig rabat på hele 25 kroner fra SuperBrugsens side, har medført, at en flaske Klar Svendborg har kunnet sælges for 65,-

Salget af krydderposer financierer i øvrigt Laugets drift igennem året. Hverken indtægter eller omkostninger er høje - vel også det, der kendetegner en forening, hvor det er en glødende interesse for krydderier, urter, frugter, rødder og bær - og udtrækningen af smagen i alkohol, der danner rammen for foreningens virke.
Nu skal lauget lige lande på benene efter det store projekt - men næste års aktiviteter er allerede i støbeskeen: I starten af det nye år afholdes nytårskur og senere en julefrokost(!) - og så er det i 2004 at en af laugets ældste blandinger fylder 20 år. Mårslet Bjesken holder rund fødselsdag med manér: Der er planlagt flere aktiviteter, som vil blive nærmere annonceret, når tiden nærmer sig.

link email