1½ besøg pr. borger i marts
26/4/2002

Mårslet-nettet har vundet fodfæste som et vigtigt lokalt medie for nyheder, kalenderoplysninger og servicestof. Som optakt til nettets officielle to års fødselsdag 1. maj har vi taget et blik på den statistik, som vores "hotel" automatisk og løbende laver. Den viser, at Mårslet-nettet bliver besøgt hyppigt.
I marts - sidst opgjorte måned - var der 5.993 såkaldte sessioner (besøg) på Mårslet-nettet. I forhold til befolkningstallet (4000) er det 1,5 besøg pr. borger i løbet af måneden - eller små fire minutter for alle, store som små. Tilsammen bliver det til et svimlende antal sekunder, knapt en million!
De sider, der især er besøgt, er nyheder, kalender, opslagstavler, billeder via det lille link øverst til højre på forsiden, samt serviceinformationer (primært 'foreninger' og 'folk i byen').
En af forklaringerne på det flotte besøg på Mårslet-nettet er uden tvivl, at mange lokalt har deres computer til at gå automatisk ind på den lokale hjemmeside, når de kalder op til Internettet. Hvis du er interesseret i at instille din maskine til en tilsvarende service, læs da nærmere her - eller kontakt webgruppen, som du finder på samme link.