Kiosken har fået spillemaskiner -
1/12/2003

Kiosken tager i dag en lille ombygning, som har givet mulighed for at stille seks spilleautomater op, i brug.
Spilleautomaterne ejes af firmaet Danautomater, og kioskens bidrag er alene at stille lokalerne til rådighed. Belønningen er en vis procentdel af omsætningen.
"Det er en stor succes andre steder, og der er flere firmaer, som har ment, at vi burde stille spilleautomater op," fortæller en af kioskens indehavere, Ulla Veng.

Selv om det nye tilbud kan være en fristelse især for børn og unge, er det ikke lige dem, der er tænkt på som publikum. Faktisk har de kun adgang til de seks enarmede tyveknægte - der som moderne spilleautomater naturligvis ingen arme har - i følge med voksne over 18 år.

De nye spilleautomater har givet anledning til en mindre rokade i butikken. Disken er flyttet op mod bagvæggen til venstre for den lille "spillebule". Samtidig er flaskeautomaten flyttet ned mod vejen:
"Vi har fået samlet tingene lidt og ser det som en lille fornyelse, som vi er glade for. Det siger de fleste kunder også," fortæller Ulla Veng. Hun og Johnni Pedersen har drevet kiosken i tre år. For et halvt år siden indviede de et solcenter:
"Det går fornuftigt," konstaterer hun, selv om solcentre er en meget sæsonbetonet forretning.

Spillehallen har i øvrigt et modem koblet direkte op til Told & Skat. Etaten skal have spilleafgifter af omsætningen og aflæser selv, hvad det beløber sig til.