Børnefestival bliver 10 år -
4/6/2002

Byens flagallé vil være rejst og solen er også bestilt når institutionerne i Mårslet for 10. gang indbyder til festival for byens børn. Jubilæet markeres bl.a. ved det mest omfangsrige program nogensinde.
Som altid er temaet tradition og fornyelse. I lighed med de foregående år startes der ved Brugsen kl. 9.15 med et festligt børneoptog ført an af Århus Friskolen rytme og danse ensemble og Asgaardens Stomp gruppe. Optoget bevæger sig efterfølgende til festivalpladsen på SFO Trekantens arealer.
Kl. 10 åbnes festivalen officielt og - selvfølgelig fristes man næsten til at sige er det cd-aktuelle Muddi og Salamidrengene der er første indslag - en rolle de har haft mange gange i løbet af de foregående år.
Herefter fortsætter festivalen i to dage med et rigt og varieret program af børn og professionel optræden på scenen samt en lang række af aktiviteter på festivalpladsen.
Af nye tiltag fremhæves bl.a. Fortælle Teltet og et Jubilæumsmaleri.
Selvom det er børnene, der er i fokus, er der i år også tænkt på forældrene også som noget nyt vil SFO's forældreråd stå for servering af kaffe "skænket" af byens institutioner.
Børnene bliver dog ikke snydt for en overraskelse i løbet af de to dage.
Mårslet Børnefestival er ikke et offentligt arrangement men for børn tilknyttet byens institutioner.

link