Midt i en MGP-tid -
21/12/2003

Onsdag den 25 februar kl. 19.00 i skolens kantine taler manden bag Bubber, MGP og Nissernes Ø, B&U-redaktør Preben Vridstoft, om at leve midt i en MGP tid.
Preben Vridstoft er en af Europas mest nyskabende og indflydelsesrige producenter indenfor børne TV området og vil bl.a. fortælle om det daglige arbejde med børneTV og vise eksempler herpå. Derudover vil han bl.a. give sit bud på hvad vi kan forvente af fremtiden. Nogle af diskusssionsemerne d. 25. februar fra kl. 19 i skolens kantine er således:

Skal vores børn fortsat drømme om at være små voksne MGP Popstars, hvad bliver det næste, og hvad er DRís ansvar ?
Hvad kan vi forvente os af fremtidens børne TV og hvordan skal vi som voksne forholde os?
Bliver man (som Preben Vridstoft mener) virkelig klogere af at se tv ?
Der har aldrig været et større udbud af tv rettet direkte mod vores børn. Børnene kender Vera, Camilla, Ko og Kylling, Kim Possible, Dexter osv., men ved vi overhovedet, hvad det er børnene ser?
Burde vi ikke som forældre og professionelle der arbejder med børn nøje følge børneprogramfladen fordi TV er så stor en del af børnenes hverdag ?

Preben Vridstoft har bl.a. været med til at starte kommercielt TV i Danmark Ė han gjorde Bubber landskendt og har senest stået bag dansk MGP, Junior Eurovision Song Contest og DRís julekalender Nissernes Ø.
DR B&U producerer noget af det bedste børne og unge TV. Afdelingen er anerkendt på verdensplan og har gennem årene vundet en lang række priser.

Arrangementet er gratis, men kan støttes ved køb af vin, vand og øl.
Tilmelding senest 18/2på mail kontor@sfo3k.dk - eller på tlf. 86296709.


Spørgsmål vedr. arrangementet kan rettet til Niels Gade, SFO

email