FUGA udskyder øvelokaler
22/5/2002

Fuga har besluttet at stille sagen om etablering af øvelokaler i bero. At vi vælger at udskyde øvelokalebyggeriet skyldes to ting:
1. Lav loftshøjde, ventilationsproblemer, fare for vandskade og en række andre praktiske forhold gør Helse-rummet dårligt egnet til at bygge øvelokale i. Det kan selvfølgelig lade sig gøre, men det vil koste det samme, som hvis udgangspunktet var et godt lokale og resultatet kan aldrig blive mere end et 3.-rangs-lokale med Fajabefa-konsulent Arne Jägergaards ord.
2. Vi har undersøgt finansieringsmulighederne og kommet i problemer, da kommunen ikke kan/vil støtte byggeri i kommunale lokaler. Den vigtigste konsekvens af finansieringsvanskelighederne er, at Fuga ikke slipper uden om en omfattende låntagning, hvilket ikke er rart for en ung forening. Fugas bestyrelse har ikke kræfter til at skaffe måske 50-75.000 kr. ekstra ind via indsamlinger og ekstra støttearrangementer.
Vi vil derfor midlertidigt stille sagen i bero, men holde øjnene åben hvis nye muligheder skulle byde sig (f.eks. etablering af nyt kulturhus i Mårslet.)
Fuga vil fortsat virke som Mårslets musikforening. Vi vil føre traditionen med Mårslet Musik Festival videre og fortsætte vores gode musikcafé-samarbejde med HalHuset samt markere os ved andre større arrangementer i Mårslet, f.eks. byfesten.
Det betyder at de 20.000 kr. vi allerede har fået fra være-leve-by skal leveres tilbage. Vi håber dog at en del af beløbet kan anvendes som støtte til Mårslet Musik Festival 2002.