Bekymring over mandefald
9/1/2004

"Det gør mig utroligt ilde til mode, utryg og ked af det."
Den gamle slider og tidligere formand for såvel TMG som Fællesrådet, Finn Smerup, udtrykker nu åbent, hvad mange sikkert går og tænker i disse dage. At det dog er utroligt, som levebyen Mårslet har svært ved at få folk til at påtage sig ansvaret i de mere langsigtede projekter som Fællesråd og ledelsen af TMG.
Finn Smerup var formand for Fællesrådet indtil for et år siden og før sin tid i Fællesrådet hovedformand for TMG. Han skriver:
"Jeg er meget betænkelig ved om Fællesrådet kan løfte de opgaver som kommer i meget nær fremtid, bl.a. en bearbejdning af den netop udsendte Visionsrapport. Denne er, set med mine øjne, det vigtigste dokument Fællesrådets har p.t. at arbejde med.

Som flere gange hovedformand for TMG, bekymrer det mig ligeledes at landets ældste idrætsforening nu i snart et år ikke har haft en egentlig ledelse. Hvad er der galt ? Skal vi også her tale om symptomer på noget alvorligt ? Eller hvad ?

Hvad kan symptomerne være ?

Et forslag kunne være at Fællesrådet meget snart nedsatte et udvalg af kompetente personer til at se på vore 2 mest fundamentale problemer p.t. i Mårslet:

1. Et Fællesråd hvor folk forsvinder fra.

2. En idrætsforening uden ledelse.

Og hvad der kan gøres ved det ?

F.eks. er det umuligt at diskutere Halhusets fremtid/drift uden at pkt. 2 er på plads.

Visionsrapportens udmyntning i praktisk handling og mål, er også umulig uden at pkt. 1 er på plads. (manpower)

Nogle har givet deres bud - bl.a. Steen Bille i Bladet og Kurt Søe på nettet. Begge udsagn positive, rigtige og sympatiske. Alle som har en mening skal inddrages."
Se Finn Smerups samlede indlæg i debatten under "debat" på opslagstavlerne.