Klüvers Big Band giver
29/1/2004

Klüvers Big Band lægger i år vejen omkring Mårslet Skole. Med sig trækker Big Band'et en perlerække af oplevelser, især for de cirka 200 børn fra 3., 4. og 5. klasse, der skal deltage og dermed får indblik i, hvordan et professionelt koncertforløb stykkes sammen, men også for de øvrige børn på skolen, som bliver indbudt til koncert 4. marts.
Klüvers Big Band har tilsvarende samarbejder med andre skoler, og alle - dvs også de 200 elever fra Mårslet Skole - medvirker i en stor afslutnignskoncert 15. marts i Arenaen i Århus.
Forløbet er stykket sammen, så eleverne i efteråret fik tilsendt tekster og noder til den musik, de skal optræde sammen med Big Band'et med. Den er elever og musiklærere gået i gang med at lære.
Fredag den 20. februar kommer Jens Klüver og Big Band'ets pianist til Mårslet for at øve sangene igennen med eleverne.
Torsdag den 4. marts tidligt om morgenen er der generalprøve på skolen. Kl. 10 bydes skolens øvrige elever til koncert - om aftenen forældrene og den øvrige by.
"Vi er overbeviste om, at hele forløbet for de deltagende børn vil blive en oplevelse, de alrig glemmer, og for forældre og andre interessrede et tilbud om en ekstra oplevelse sammen med skolen og dens elever," fortæller musiklærer Keld Uth til Mårslet-Bladet, febr. 2004.
(Kilde: Mårslet-Bladets skolesider)