Mårsik slår til igen
13/2/2004

Fredag den 5. marts slår Mårsik igen dørene op til Kantinen, denne gang for at præsentere Gert Vincent´s Trio.

Gert Vincent er kendt fra Lars Lilholt Band, som 'guitaristen med sørøvertørklædet' - men det er ikke blot udseendet, der gør det - Gert regnes for en af Danmarks bedste guitarister for tiden...

I pressemeddelelsen fra Mårsik forlyder det:
"Kærlige humoristiske, længselsfulde danske sange fra Sydfyn, Mombassa og det Midtjyske Søhøjland. Fremført med rytmisk tæft og glimt i øjet, af en velspillende trio.

Med Vincent´s nærværende stemme og dansende lyse guitar i front, er der lagt op til en musikalsk oplevelse, fra en af Danmarks bedste guitarister, der spænder fra romantiske ballader til sensuel calypso.

En halvakustisk aften med gode sange udsat for musikalsk trio bestående af Gert Vincent : Sang og guitar. Vibeke Hytte : Sang og percussion. Jesper Hjarne : Sang og bas."

Som sædvanlig kan man nyde den gode akustik i Kantinen, og den hyggelige og intime atmosfære, der normalt omgiver kunstnerne her, giver en ganske særlig nærhed til musikerne og en helt anden oplevelse end fra en kæmpescene.

Hvordan han gør det, er ikke til at vide; men det er igen lykkedes for Finn Bøje fra Mårsik at holde entréprisen på et fornuftigt niveau, nemlig kun kr. 90,- billetsalget er i fuld gang - billetterne kan købes hos Citishop Mårslet - se i øvrigt nærmere via linket til Mårsik's hjemmeside.

link email