Kost og sundhed
9/3/2004

SuperBrugsen er ved at slå sit navn fast som udbyder af spændende foredrag med fokus på sundhed. Denne gang - torsdag aften d. 11. marts - er diætist Anne Ravn inviteret til at komme og holde oplæg om kostens betydning for sundhed og sygdom. Hun vil bl.a. give nogle praktiske tips og inspiration til at leve sundere i en travl hverdag med børn og voksne, der har så meget at gøre, at det er svært at få sundheden passet ind som et ekstra fokuspunkt.
Anne Ravn er klinisk diætist og autoriseret af Sundhedsstyrelsen. Hun rådgiver både fra sin privatpraktis i Egå og på Skejby Sygehus.
Under foredraget, som finder sted i Borgerhuset, vil der blive mulighed for at se på Coops nyeste bidrag til at gøre det nemmere for kunderne at leve sundt. Både i butikken og via nettet kan man nu bestille færdigpakkede frugt- og grøntkasser. Se mere på vedhæftede link.
Det koster 50 kr. at deltage i arrangementet. Billetterne købes i butikken eller ved indgangen. For pengene får man ud over inspiration en sund forfriskning og et glas vin eller en sodavand.
Der indledes kl. 19.

link