Koncert igen -
12/3/2004

NEIGHBOURS naboerne fra Ansager, Helge Engelbrecht & Tommy Rasmussen er på vej landet rundt med nye sange og et nyt show, "Den Gyldne Nøgle" og gæster bl.a. Mårslet lørdag den 24. april kl. 20.00, hvor Mårsik og koncert arrangør Finn Bøje inviterer indenfor.
Neighbours husker mange nok særligt for Dansk Melodi Grand Prix, hvor de også i år gjorde sig fordelagtig bemærket i finalen, hvor de med "Solens Sang" landede på en fornem 3. plads. Det var også en dejlig oplevelse, fortæller Engelbrecht og Rasmussen.
"Lige nu står "Solens Sang" sin prøve ved vore forårskoncerter, og publikum tager virkelig godt imod. Vi glæder os til en god aften og dét, der skal blive vores første koncert i Mårslet. Vi glæder os til at præsentere ikke alene "Solens Sang", men også mange andre nye og gamle sange, der tilsammen udgør en god del af vort nye show "Den Gyldne Nøgle". Vi har de herligste koncert-oplevelser i bagagen og mærker i disse år især, at vores musik har fået et afsæt, der rækker langt på mange måder. Dels kommer der flere og flere til koncerterne, dels får vi flere og flere tilbagemeldinger på musikken, sangene og den måde, vi præsenterer det hele på i Neighbours. Og det er jo dejligt, ganske enkelt. Når man mærker, at det man laver betyder noget for andre, så får det også automatisk mere betydning for én selv. Det føler vi os meget forpligtede på, så vi tør godt love publikum også i Mårslet i april det bedste af det bedste", lyder det fra Engelbrecht og Rasmussen, der også gør en dyd ud af at fortælle, at orkestret ikke var noget uden de fire dygtige musikere i bandet, Ronnie Olesen, Peter Højgaard, Dennis Pedersen og Morten Husted.

Der er med andre ord lagt op til en aften, hvor den lille intime scene igen kommer til sin fulde ret, med nærhed og ømhed til musikken og kontakt med de udøvende kunstnere.
"Snyd ikke jer selv for denne dejlige musikalske oplevelse," lyder det fra Finn Bøje og Mårsik. Billetsalget er startet, prisen er 120 kr. Billetter købes hos Citishop, tlf. 8629 1510, samt hos Finn Bøje på mobil 4019 3212 eller pr.email på adressen: finnboje@get2net.dk

Mårsik har også en hjemmeside, hvor man kan læse mere om arrangementet link
Man kan læse mere om bandet på bandets egen hjemmeside samt bandets officiel fanklubside: link

Fan-klubbens adresse er link