Stavgang i Mårslet
31/3/2004

Bente Seerup, instruktør i TMG's gymnastikafdeling vil her i foråret prøve at samle alle interesserede i stavgang, også kaldet Nordic Walking, til en motionsaften hver tirsdag kl. 20 frem til sommerferien.
Hun siger:
"Jeg blev af en instruktør-kollega inspireret til at komme i gang med den nye motionsform, hvor du med stave i hånden traver/walker en tur. På den måde kommer du til at bruge hele din krop, du forbrænder kalorie på en god måde og får konditionen forbedret."
"Det kræver et par gode gå- eller løbesko og tøj du kan bevæge dig i, alt efter vejret. Stave låner jeg hos DGF til de første gange og senere må vi evt. købe vores egne."
"Vi mødes 1. gang torsdag 22. april kl. 20 på P-pladsen ved gymnastiksalen. Vi starter med opvarmning, traver turen, øver teknikken og slutter af med udstrækning. Det er min mening at vi udbygger turen så den bliver både længere og mere varieret når vi har lært det."
"Da jeg gerne vil i gang nu da foråret melder sig, har jeg læst en del om stavgang på nettet, skal på kursus i maj og vil træne i påskeferien for at få lidt erfaring. Jeg har fundet en instruktør, der kan sætte os i gang torsdag 22.
Lad os i udvikle denne motionsform i fællesskab, så det bliver et hit at motionere med stave i TMG."
Tilmelding til mig på mail: etneb13@hotmail.com eller på telefon 86 29 65 43. Så vil I høre nærmere. Betaling er ikke afklaret endnu."
Vel mødt
Bente Seerup
instruktør i TMG’s gymnastikafdeling.

email