Arbejdet for trafikforbedringer
21/4/2004

Nu er arbejdet for trafikforbedringer ved at gå ind i en konkret fase. På borgermødet i marts tilkendegav en lang række af de fremmødte, at de gerne ville gå aktivt ind i arbejdet for trafikforbedringer. Disse navne er nu blevet samlet, og der er nedsat to grupper, som skal arbejde med tre emner.
"Kampagnegruppen" er gruppen for folk med primær interesse i at ændre vores færselsadfærd gennem oplysning, happenings mm. - altså hvad kan man gøre for at få folk til at "passe til forholdene"

"Trafikudvikling" handler om at foretage ændringer i de fysiske forhold, der vil forbedre trafikkvaliteten både på kort og på længere sigt.

"Skolevej" kunne være en gruppe til forbedring af sikkerheden på børnenes skolevej. Gruppen blev i første omgang for lille en gruppe til, at den i sig selv er levedygtig. Gruppen er derfor lagt ind som en gruppe-i-gruppen i "Trafikudvikling", som ´vil definere sin opgave bredt nok til også at omhandle skolevej.

Se på vedhæftede link, hvem der er med i de forskellige grupper. Der er stadig plads til flere, og det første møde er ikke afholdt endnu. Og læs mødereferat fra 25. marts under nyhederne.

link