Andelsboliger sættes i gang nu
23/4/2004

Gravemaskinerne er kørt i stilling: Nu sættes andelsboligerne i den nordlige del af byen på trekanten ved rundkørslen i gang. Ni af de 15 boliger, der kommer til at ligge på Bytoften, er solgt, én mere er reserveret, og resten vil følge stille og roligt, når først boligerne er under opførelse, mener Home i Højbjerg, der sælger projektet.
Alle syv boliger i ét plan er solgt. De blev solgt på kun seks uger, oplyser Home. Boliger i to plan er ofte sværere at sælge som projekt. Derfor er ejendomsmægleren meget tilfreds med, at projektet bliver sat i gang.
Den indledende stiftende generalforsamling afholdes i maj.
Kun et par af køberne kommer fra Mårslet. Ellers er der tale om tilflyttere fra Højbjerg, Viby, Egå og tilsvarende store Århus-geografi. Kun nogle enkelte af køberne kommer lidt længere væk fra.

Et andelsboligprojekt mere blev udbudt, kort tid efter at projektet på Bytoften blev sat til salg. Det andet projekt ligger midt i byen på "det glemte areal", dvs den gamle præstegårdsjord på den nordlige side af banen. Det er kun en fordel for andelsboligerne på Bytoften, mener Home. Boligerne på præstegårdsjorden er nemlig kun i ét plan. Dermed trækker projekterne tilsammen en større gruppe af folk til Mårslet.

link