Byggegrund i spil -
2/5/2004

En lille grund ved siden af lægehuset er genstand for en del spekulation i øjeblikket. I sidste uge forkyndte et lille skilt på grunden, at der her påtænkes opført et erhvervsbyggeri med mulighed for privat bolig.
Bag den mailadresse, der var angivet som kontaktmulighed, gemmer sig en mand fra Beder. Han købte grunden i efteråret og forklarer, at han først nu har afsluttet handelen endeligt. Han har derfor ikke et byggeprojekt klar og vil næppe heller gå ret meget videre med planerne, før han har konstateret, om der er interesse for projektet.
"Der er planer om et lille torv mellem den nye fysioterapi og min grund, og opfører vi et hus, vil det være oplagt at vende det, så det får indgang ud mod dette lille torv. Man må bygge i halvandet plan og må godt lade en bolig indgå i projektet. Det kunne man bruge overetagen til," konstaterer grundejeren.
Han noterer dog også, at såvel Fakta som lægehuset kan tænkes at have interesse for grunden, og hvis en af disse parter udviser en sådan intersse, vil et sådant projekt sikkert træde ind og skubbe hans egne byggetanker til side.
Der havde fredag været to henvendelser på projektet.

email