Koncert i særklasse i Mårslet Kirke
8/5/2004

Mange vil uden tvivl huske vinterens Niels Hausgaard koncerter - live eller i TV, hvor han blev assisteret af den charmerende og velspillende duo 'Fyrefly'. (De kunne ses så sent som fredag aften på TV2).

Ringer det ikke? - Så se billedet af dem her: link

Det bliver nu muligt at opleve engelske Jane Clark & irske Shane Donnelly i en koncert, arrangeret af Mårslet Kirke.
Det foregår torsdag den 13. maj kl. 20:00.

Den varme duo, der spænder vidt, fra O'Carolan til Mark Knopfler, fra Bob Dylan til Hoagy Carmichael, er ikke bare dygtige og begavede - men også underholdende og humoristiske.

Niels Hausgaard siger om dem:
"Gode musikere kendes på deres evne til at spille musik.
Gode spillemænd på deres trang til at lege med musik.
Og gode legekammerater hænger ikke på træerne.

Engelske Jane og Irske Shane er ikke bare gode musikere og spillemænd; de er begavede underholdere i absolut særklasse. De kan forvandle tumulten i et dunkende værtshus fredag aften til jubelsang og rørende poesi. Det fine gamle, men vanskelige håndværk kan de til perfektion, og det fortjener den aller-største respekt. Gid de aldrig opgiver det.
Det er dog på musikscenen, man får størst udbytte af deres musikalske talent. De dybe rødder i den britiske folkemusik fornægter sig ikke, når de med stor selvfølge bevæger sig rundt i stilarterne.
Shane er showets ankermand med sin musikalitet, sin sikkerhed, sin respekt for publikum og sin lyse, men håndfaste humor.
Jane skal opleves. Hun kan sin violin og har plejet sit betydelige talent siden barndommen. Hun fylder rummet med energi og forår.
Hun blænder!
Deres udstråling må gøre en koncert meningsfuld selv for døve.
Jeg har den store glæde at regne dem blandt mine legekammerater"

Der er gratis adgang til koncerten i Mårslet Kirke.
Der kan ses endnu et billede af duoen ved at klikke på det understregede 'link' - og her kan de ses i selskab med Niels Hausgaard: link

link