Løjtland i Mårslet -
12/5/2004

"Det var jo i første omgang min kone" fortalte Eigil List fra Løjt Kirkeby. "Hun så noget i fjernsynet med en kvinde, der slog ud med armene, og en web i noget der hedder Mårslet, og sagde at den skulle jeg tage og tjekke."
Eigil List tjekkede, og har siden været en flittig gæst på vores hjemmeside, især på Fællesrådets sider. Han er med i bestyrelsen af Løjt Kirkeby’s Erhvervsforening, og der er man opmærksom på, at Løjtland nemt kan komme i klemme i forbindelse med den nye strukturreform og deraf følgende kommunesammmenlægninger.
Derfor vil de gerne have mere samarbejde og fælles fodslag blandt områdets foreninger, måske noget der ligner vores Fællesråd.
Så de inviterede sig selv på besøg i Mårslet, og Hans Ishøy og jeg tog imod dem i aftes. 5 mand, alle med i Erhvervsforeningen.
Deres sprog er godt nok en udfordring, men ellers er der mange fællestræk i størrelse og problematikker mellem Løjt Kirkeby og Mårslet, så der var nok at tale om. Vi nød at dele vores erfaringer om Fællesråd og Være- leveby projekt med så motiverede gæster, og det var spændende at høre om livet i det sønderjyske.
Ejgil List er webmaster på www.lojtland.dk, så tjek den, hvis du har fået lyst til at vide lidt om deres område.
Fællesrådsformand, Anne Worm

link