BUF - børnefestivalen -
2/6/2004

Den 10. og 11. juni afvikles Børne og Unge Festival Mårslet for 12. gang. Som altid er det overordnede tema "Tradition og Fornyelse". Undertemaet er "Blomster", og dette tema vil komme til, at præge de to festivaldage på arealet ved SFO.
Der vil være et rigt udbud af kendte og nye aktiviteter på festivalpladsen. Publikum kan således igen i år se frem til en række flotte og festlige indslag på scenen fra byens institutioner. Derudover vil der i lighed med tidligere år være sceneoptræden fra udefrakommende kunstnere.
Festivalen har fået mange opfordringer til at lave aftaler med flere af sidste års kunstnere, hvilket betyder, at man igen i år bl.a. vil kunne opleve Muddi, Ground Elements og Kolling/Lillebror. Der bliver dog også plads til helt nye og spændende navne.
Børne og Unge Festival Mårslet gennemføres i samarbejde mellem byens institutioner. Dertil kommer et velfungerende sponsorsamarbejde med byens erhvervsliv. Uden dette samarbejde ville det ikke være muligt, at afvikle festivalen på det nuværende niveau

Programmet for sceneoptræden finder du i Mårslet-nettets kalender i sin helhed. Men der indledes som sædvanlig torsdag morgen med et optog kl. 9.15 fra Brugsen til festpladsen. Der er officiel åbning kl. 10, og derfra går det i højt tempo hen over en dejlig blanding af dagplejebørn og alle institutionerne, der underholder hinanden side om side med Muddi, Kolling og lillebror, Marlene Crone. Mellem og under musikken kan tilskuerne boltre sig i et væld af aktiviteter, blandt disse guldgraverland, kartoffelknuser, bueskydning, gæt en blomst, sumo-brydning, ildpustning, kaffebar og søde voksne.
Festivalen afsluttes fredag kl. 16.