Ny virksomhed
11/9/2002

Lærer Claus Beuchert, som indtil for fire år siden var tilknyttet Mårslet Skole, er ved at starte ny virksomhed i Mårslet. Igennem otte år, det vil sige det meste af sin lærertid, har han uddannet sig til massør og coach, og han er nu klar til at udbyde kurser først og fremmest til erhvervslivet, men også lokalt, måske i samarbejde med aftenskoler. Desuden er det tanken lokalt at tilbyde den særlige form for "intuitive massage", som Claus Beuchert praktiserer.
Virksomhedens arbejdsområde er defineret som Coaching, Meditation og Massage.
Claus Beuchert fortæller:
"Kernen i det hele er at arbejde med menneskers velbefindende. Vi lever meget udvendigt og målfokuseret i vores tid, med meget stress og pres. Men vi er nødt til at komme ned og få kroppen og sindet med."
Claus Beuchert bor på Nymarksvej. Han blev uddannet lærer i 1994. Efter fem år på Mårslet Skole siftede Claus Beuchert lærerværelset på Mårslet Skole ud med et ledelsesjob på Stensagerskolen i Århus. Ledelseserfaringerne og uddannelsen til coach har suppleret hinanden udmærket, mener Claus Beuchert, og han kvitter ikke i første omgang sit faste job, selv om han nu starter ny virksomhed.
Virksomheden InnerSourceInvest er ejet af Claus Beuchert alene, men som netværksvirksomhed. Det betyder, at Claus Beuchert har eksterne samarbejdspartnere, han kan trække ind på særlige kompetenceområder.
Claus Beuchert er i Mårslet også kendt for sit arbejde på at skabe en lokal lilleskole som modvægt til den store folkeskole. Forsøget blev gjort, mens Claus Beuchert også var lærer på Mårslet Skole.
Læs mere på www.maarslet.net/nyheder/beuchert.htm
link