Åbent hus på Kildevang
12/9/2002

Det er festlige, men turbulente dage på Lokalcenter Kildevang i denne uge. Et års om- og tilbygning er tilendebragt, og det blev både fejret i går og i dag. I morgen slutter man af med et arrangement for håndværkerne og beboerne i de beskyttede boliger og ældreboligerne. Derefter kan freden og hverdagen få lov at komme til i det nye, smukke og lyse lokalcenter, som hen over de første to dage har fået meget ros.
Den officielle indvielse fandt sted i går med en række gæster udefra. Ud over de gode gaver nød lokalcentrets gæster især Birthe Kjær og Gemalerne, som var hyret til 3 kvarters underholdning, men som endte med at give godt en time.
På gavebordet lå bl.a. 10.000 kr. fra magistratens 3. afdeling. Lokalcentret har ønsket sig penge i stedet for ting. På ønskelisten står bl.a. et springvand.
Lokalcentrets udendørs anlæg skal i øvrigt plantes til med de gamle rhododendron, som har stået i pleje hos en gartner under ombygningen.
Der var også flere store planter til de indendørs arealer på gavebordet, samt en vandskulptur til hver etage og tre billeder fra Lokalhistorisk Arkiv. Billederne skal "vandre" på lokalcentret, og arkivet har lovet at komme og skifte ud en gang om måneden.
Se billeder fra torsdagens arrangement under "glimtet" og på ældresiden via venstre kolonne.

link