Revy med lokalt afsæt -
29/9/2002

Det er en ægte lokalrevy, der går hen over Borgerhusets scene i den kommende uge. Med afsæt i hæderkronede traditioner byder de syv skuespillere i regi af revyforeningen "105 gram Blandet" således ind til en række numre om lokale forhold samt enkelte om danskerne og især deres prinser.
Rammen er revy-titlen "Livet er fedt".
Blandt de lokale emner, der får en tur på stegepanden, er trampestien, byens nye bager, et diætistbesøg, der fandt sted i foråret, forskellen på "nordbyen" og "sydbyen", samt Vilhelmsborg festspil.
På den royale scene, som er vanskelig at komme udenom i revyer, skal der måske snakkes bryllup.
Mårslet-revyen går over scenen fem gange i den kommende uge. Tirsdag er der generalprøve. Onsdag aften er der premiere. Torsdag og fredag er "almindelige" spilleaftener dog med den forskel, at publikum normalt har tid og lyst til at "hænge ud" fredag aften efter forestillingen. Målrettet dette publikum bliver der i år mulighed for at købe en sandwich i baren.
Lørdag aften er gallaaften. Denne aften afsluttes med mad (madbilletter kan købes i brugsen) og musik ved et til lejligheden sammensat lokalt orkester, "Hit Banditterne", under ledelse af en af FUGA´s hovedkræfter, Jacob Kirkeby.
Blandt de lokale tekstforfattere, som har forsynet de syv revyskuespillere, er tandlæge John Grege Andersen, Lars Berggren, Hans Ishøy og Vibeke Zoffmann.
Læs mere om billetsalg på revyens hjemmeside på vedhæftede link.


link