Bilist fik svinet sin bil til
1/7/2004

Hørretvej er ved at få en ny belægning. Det er der sikkert mange, der vil være glade for. Men undervejs kan der opstå en del problemer. Det viser en beretning om dagens trængsler fra Jette Villadsen fra Mårslet. I dag kørte hun over middag fra Oddervej til Mårslet i en kæmpe regnbyge - og desværre på en ny-tjæret vejbane i Hørret. Jette Villadsen fortæller:

"Jeg kørte efter en lukket varevogn som gav mere "sprøjt" end en perosnbil, med det resultat, at min bil blev smurt ind i tjere fra top til tå.

Da jeg kom hjem på Bedervej og ville forsøge at tørre mine ruder af, konstaterede jeg, at det var umuligt. Jeg blev forfærdet og vred og besluttede heldigvis at køre tilbage til arbejderne ved Colas.
Her var jeg ikke den første klager, og medens jeg var der, kom der en mere til. Vi fik ved fælles pres en mundtlig tilladelse og en adresse og underskrift til fremsendelse af regning for rengøring af vores biler. Vi måtte selv finde et sted, som var i stand till at udføre et sådant arbejde, for en vaskehal var absolut ikke nok.
Jeg kørte min bil til SUVO i Hasselager (en virksomhed, som laver undervognsbehandlinger), og den er nu ren og fin igen.
Dette blot som en orientering til dem, som måske først ved næste vask opdager, at deres bil er blevet meget snavset.
Hvis nogen skulle ønske sig den adresse til Colas, som jeg fik udleveret, så kan de kontakte mig på tlf. 86294068."