Stort skak-stævne på lørdag
22/10/2002

Lørdag 26. oktober er Mårslet Skoleskak vært for en stor Grand Prix turnering i skoleskak hvor børn fra hele Århus amt mødes for at dyste om det åbne Mårslet-mesterskab.
Det er tredje gang klubben arrangerer skoleskakturneringen der sidste år samlede 100 deltagere i alderen 8-17 år fordelt på fem grupper.
Turneringen afvikles i tidsrummet 9-14 i det såkaldte B-hus på Mårslet Skole hvor alle er velkomne til at følge dagens dueller ved de mange borde i den håndfuld klasselokaler der skal huse de unge skakspillere. Det vil også være muligt at købe drikkevarer, mad og slik på stedet.
Arrangøren Mårslet Skoleskak udgør Mårslet Skakklubs ungdomsafdeling der har haft mange fine resultater i de fem år børn og unge fra skolefritidsordningen Trekanten har spillet skak. To dobbelte danmarksmesterskaber for hold, to amtsmesterskaber og en lang række turneringssejre er det hidtil blevet til.
Vil du vide mere om arrangementet 26. oktober, ring blot til Steen Bille på tlf. 86 29 81 15.

Mårslet-spillerne har allerede varmet op til dysten på hjemmebane. Da årets første Grand Prix turnering blev afviklet i Hinnerup, deltog Mårslet Skoleskak med hele 15 spillere hvoraf Allan Madsen vandt D-gruppen og dermed rykkede op i C-gruppen.
Desuden sikrede Jens Fogh og Peter Grove sig begge en andenplads i henholdsvis Gruppe B og C der samlet kunne byde på seks mårslettere på præmiepladserne.

Se i øvrigt skoleskakkens nye hjemmeside på vedhæftede link.

link