Ny souschef på skolen -
25/10/2002

Mårslet Skole får formentlig pr. 1. december ny souschef. Mandag indstillede skolebestyrelsen Kurt Iversen til jobbet - og han har takket ja. Han er 40 år, gift og far til to børn. Han blev uddannet i 1987 med liniefagene idræt og matematik, men har også undervist DAMP børn i centerklassen og desuden undervist i svømning og fysik.
Kurt Iversen har en del ledelseserfaring, og det er blandt de faktorer, skolebestyrelsen vægtede højt. Han har været lærer siden 1987 på Skovbakkeskolen i Odder, kun afbrudt af to år som pædagogisk leder på et idrætscollege i Ebeltoft. I foråret 2002 var han fire måneder konstitueret som viceinspektør, og han i flere år har været skemalægger. Det er en af de store praktiske opgaver, der fylder meget som souschef på Mårslet Skole.
Kurt Iversen skal desuden være frontfigur i den pædagogiske udvikling på skolen, og han forventes at være en aktiv sparringspartner for lærerne i udviklingen af den nye teamstruktur.
Ledelsen på Mårslet Skole består herefter af Bodil Hvid, som har været skoleleder siden 1. april 1998, samt Inger Mikkelsen, der er administrativ leder, og Kurt Iversen. Han efterfølger Henrik Sørud, som kun var i stillingen godt et halvt år. Henrik Sørud sagde op lige før sommerferien. Arbejdspresset var større, end han havde forudset, så han kunne ikke forene jobbet med det at være familiefar til små børn.
Før Henrik Sørud blev ansat, var Mogens Christensen souschef på skolen. Han blev headhuntet til en stilling som souschef på en skole i vestbyen.