Forberedelserne til "Mød mig på Cassiopeia" i fuld gang på Vilhelmsborg
15/6/2004

Forestillingen - "Mød Mig på Cassiopeia" - med de kendte melodier af Kaj Normann Andersen: ’Den allersidste dans’, ’Musens sang’, ’Gå ud og gå en tur’ og ’Da Titina gik til bal’, kører over de skrå brædder i perioden 28. juli til 14. august.

På Vilhelmsborg er prøverne til årets Festspil nu afsluttet i denne omgang. Skuespillere, scenefolk osv. er sendt på sommerferie - men mødes igen den 13. juli, for helt og fuldt at hellige sig de mere intense prøver.

Siden man i april måned efterlyste to hvide brevduer, en tam hvid gås og en hvid langhåret terrier, er næsten alt nu faldet på plads omkring årets forestilling, hvor ikke mindre end godt 90 mand, m/k, hver aften kommer på scenen. Et af de nye ubeskrevne blade i Festspillet er Mark Kammer, der spiller rollen som Harry Schmidt, den flotte unge pilot som forelsker sig inderligt i musen Polyhymnia. Mark Kammer kommer til Vilhelmsborg med en masse erfaring fra øvrige dele af teaterverdenen. Musen bliver spillet af den populære titelindehaver fra sidste års "Grevinde Maritza", Karina Ørsted Nielsen. Det er Karinas tredje sæson i Vilhelmsborg Festspil men allerede hendes anden hovedrolle. "Jeg er stolt og beæret over at jeg igen i år får en så fremtrædende rolle" udtaler Karina, som også er en eftertragtet skuespillerinde på andre amatørscener rundt i landet.

En anden veteran i festspillet er Torben Greffel, som i år har en dobbeltrolle. Torben er Vilhelmborg Festspils forestillingsleder når han altså ikke lige står på scenen i en hovedrolle som Harrys ven, komponisten John Berger der får et tiltrængt pust af inspiration fra Polyhymnia.

Når forestillingen kun "næsten" er på plads, skyldes det, at der stadig mangler enkelte hjælpere derude. Nærmere bestemt søges der efter folk med evner - men først og fremmest lyst - til at give en hånd med:

• Maling af kulisser
• Lys og lyd kan bruge et par ekstra sæt hænder til betjening af følgespots
• Sminkegruppen efterlyser interesserede, der kunne tænke sig at sminke de medvirkende

Interesserede frivillige kan kontakte Karin Buhl Slæggerup på tlf. 8733 8334 (dagtimerne), 8678 4803 (efter kl. 19:30). Karin formidler kontakten videre.

Billetsalget er for længst åbnet via BilletNET. Billetterne kan reserveres via link eller på tlf.: 7015 6565 - eller direkte på posthuset.

Læs mere om Vilhelmsborg Festpil ved at klikke på det understregede 'link'

link