Fakta overtager 1. marts 2005 -
16/6/2004

Nogle vil sikkert mene, at det er godt, at gammel kærlighed ikke ruster. Hvis det var tilfældet, ville Faktas kærlighed til Mårslet sikkert være rustet væk, mens beslutningsprocessen stod på. Men Faktas kærlighed til Mårslet er bestemt ikke rustet væk. Tvært imod er stemmeføringen hos Faktas udviklingschef Torben Thinggaard fast, som stod han i kirken og skulle sige ja: Han vil stadig godt have os, og datoen for overtagelsen af en fuldt færdig butik er besluttet, endnu før blækket på de nødvendige kommunale tilladelser er tørt: Fakta rykker ind i Mårslet 1. marts næste år.

Sagsbehandlingen har været langvarig, fordi det ikke er alle, der er lige glade for at få en ny dagligvarebutik til området. Der har især været flere indsigelser fra naboer, bl.a. over tilkørselsforhold, børns færdsel, parkeringsproblemer og at man overhovedet overvejede af afvige fra lokalplanens bestemmer.

Disse indsigelser har ført til forslag til ændringer i lokalplanen for område. I mandags gav magistraten derpå de to nødvendige dispensationer, således at Fakta overhovedet kan være på arealet mellem banestrækningen og den nye fysioterapi / tandlæge.

Udviklingschef Torben Thinggaard, Fakta, regner med, at TK Development, som skal købe arealet og opføre bygningen til udlejning til Fakta, vil begynde at bygge engang efter sommerferien.