Travlhed i kirken
8/11/2002

Der er travlhed i kirken i disse dage. Kirkespillet "Legenden om de tre ringe" har premiere 16. november, og netop nu pusles alle brikkerne sammen: Lyd, kostumer, scenografi og skuespil.
"Legenden om de tre ringe" handler om mødet mellem jødedom, kristendom og islam. Spillet er bygget op over en legende om en far, der giver sine tre sønner hver en ring uden at fortælle dem, hvilken af ringene, der er den originale, og hvem af drengene, der derfor er hans rigtige arvtager.
Kirkespillet er skrevet af den lokale dramaturg Anne Sofie Oxenvad, som har taget det for genren og folkekirken ret usædvanlige skridt ikke at lade spillet slutte med den oplagte konklusion - at kristendommen er den rette religion / arvtager.
Kirkespillets instruktør Birthe Bonde Niilonen er professionel, mens skuespillerne og øvrige medhjælpere er lokale, men hen ad vejen erfarne amatører. Det første kirke/egnsspil blev opført i 1994, og flere af de kræfter, der medvirker denne gang, har været med før.
Forestillingen opføres otte gange - 2 gange hver af dagene 16., 17., 23. og 24. november.
Der er p.t. solgt 486 billetter og cirka 300 tilbage, oplyser Hanne Davidsen, der står som projektleder og formand for den forening, Åben Himmel, der er initiativtager til projektet.
Billetter kan købes i Brugsen og CitiShop i Mårslet, samt ved indgangen. Billetpris: 90 kr.
Se billeder fra prøverne på "glimtet" i øverste højre hjørne.

link