615 billetter solgt inden premieren
16/11/2002

Kirkespillet "Legenden om de tre ringe", der opføres i Mårslet Kirke i denne og kommende weekend, nyder stor opmærksomhed både hos publikum og medierne. To dage før premieren var 3/4 af billetterne - helt nøjagtigt 615 af de ialt 800 billetter - solgt. Og det store projekt har fået forhåndsomtale i både Jyllands-Postens JP Århus-tillæg, Århus Stiftstidende og de lokale husstandsomdelte ugeaviser. Sidst kom Østjyllands Radio til på selve premieredagen, lørdag d. 16. Desuden har Kristeligt Dagblad været op besøg, og programmet "Kirke og Folk" på P1 på Danmarks Radio har meddelt, at DR tager en anden udsendelse af programmet i december for at give plads til historien om og diskussion af "Legenden om de tre ringe" og kirkespil i en bredere ramme.
"En ting er, at man kan ønske sig omtale for at sælge billetter. Men det er naturligvis også dejligt, at forestillingen opfattes som et projekt, som man mere bredt kan have fornøjelse af at høre mere om," siger Hanne Davidsen, sognepræst i Mårslet og formand for foreningen "Åben Himmel", der står bag projektet.
Søndag får hun al den diskussion, hun kan ønske sig. Da gæster 81 præster og andre interesserede fra andre menigheder i stiftet inklusive biskoppen - Mårslet. De deltager i en studiedag om forholdet mellem jødedom, kristendom og islam. Dagen slutter med, at forsamlingen går over i kirken og ser "Legenden om de tre ringe."
Der er p.t. billetter tilbage til to forestillinger: Lørdag den 23. kl. 20, og søndag den 24. kl. 20. De sælges bl.a. i kiosken og brugsen.
Læs mere om kirkespillet på vedhæftede link.


link